Ervaringen

Voor deze positieve reacties en jouw welzijn doe ik het uiteindelijk!

29 gedachten over “Ervaringen”

 1. Toen ik te maken kreeg met een aangezichtsverlamming links, schrok ik enorm. Ik ben pas 16 Jaar en wist niet wat ik er mee moest. Na de ha en de kno kreeg ik te horen dat het tot 6 maanden kon duren voor dat ik er af kon zijn en als het al volledig zou herstellen. We kregen de tip te beginnen met acupunctuur. Via internet kwamen we bij Marc terecht. De eerste behandeling vond ik zeker niet fijn, en wist ook niet of ik dit wilde. Maar toch heb ik doorgezet eerst 2x in de week, nadat we snel verbetering zagen werd het 1x in de week. Nu 6 weken later zie je niks maar van de verlamming, het is er nog wel met bepaalde gezichtsuitdrukkingen, maar als je me aankijkt zie je het niet meer. Ben blij dat ik het doorgezet heb, en daarbij is Marc een zeer fijn en relaxt persoon. Marc dank je wel voor je geduld.

  Beantwoorden
 2. Via knie revalidatie voor meerdere problemen bij Marc gekomen. Ik ervaar Marc als kundig en professioneel. Hij is duidelijk in wat hij doet en waarom. Ik kon goed mijn klachten bij hem kwijt. Ik merk dan ook zeker verandering. Ook de adviezen van voeding etc heb ik toegepast en voel mij hier goed bij. Ik vind het belangrijk dat ik mij op mijn gemak voel bij een therapeut en ervaar Marc zeker als een warm, betrokken persoon waarbij je al snel op je gemak voelt. Ik raad Marc zeker aan als acupuncturist. Ik heb baat bij de behandeling gehad en zal laagdrempelig zijn deskundigheid weer te raadplegen als dat voor mij nodig is. Bedankt voor je hulp en vertrouwen……

  Beantwoorden
 3. My GP recommended Marc to me. I had severe and frequent headaches for a couple of years, they always lasted for days, and there was tension in my neck, pressure in my head when sleeping. Because of these problems I slept very badly, I took painkillers often, but they didn’t help much.
  I had nothing to lose to try something new, acupuncture.
  Marc is really a miracle worker. He is a gentle, careful person, for those who are afraid of needles, the procedure was painless for me. He listens to everything in detail, explains everything that happens, the whole procedure, advises if you have some other problems, tries to solve everything with advice.
  Already after the first treatment I started to sleep better, without pressure in my head and neck. Soon after a couple of treatments all the problems started to disappear.
  It’s been 6 months now since my last visit to Marc, and the headache is still gone, hopefully forever.
  I can say with certainty that if I have any health problems again, I will get back to Marc.

  I would recommend everyone to try acupuncture with Marc.

  Beantwoorden
 4. Ik ben bij Marc gekomen zonder eerdere ervaring bij een acupuncturist. Ik wist niet goed wat ik kon verwachten. Ik stond er open voor, maar was niet overtuigd dat het me echt zou helpen.
  Ik kwam met blokkade-klachten. (niet meer kunnen ontspannen)
  Ik merkte vanaf de 1e sessie dat ik bij hem goed zat. Hij is iemand waar je je gelijk op je gemak voelt, hij heeft veel kennis van zaken, neemt je mee in zijn methodes en legt alles duidelijk uit.
  Ik heb een paar sessies gehad en was bijna verbaasd hoe goed het heeft gewerkt voor mij. Hij kwam daarnaast ook met goede tips en handvaten.
  Ik kan hem iedereen aanbevelen.

  Beantwoorden
 5. Ik ben al langere tijd onder behandeling bij Marc, voor meerdere klachten.
  Door zijn behandelingen en raadgevingen kan ik beter met de klachten omgaan.
  Sommige klachten zijn veel minder geworden, anderen Een waardevolle aanvulling naast de reguliere geneeskunde.

  Beantwoorden
 6. Ik kwam bij Marc met overgangsklachten, en hielspoor. Door de behandelingen verminderen de opvliegers, slaap ik goed en kan ik weer hardlopen. Ik ben blij dus met de behandelingen en de duidelijke uitleg en vriendelijkheid van Marc.

  Beantwoorden
 7. De acupunctuur behandeling was totaal nieuw voor mij. Maar na duidelijke uitleg was al snel duidelijk dat het voor mijn rugpijn wel kon helpen. Ik heb het ervaren als zéér positief en kan het iedereen aanraden om in elk geval te proberen. Mijn rugpijn is verholpen en ik liep rechtop de deur weer uit. Ik kom zeker terug als daar aanleiding voor is, nog hartelijk dank Marc voor de supersnelle hulp!

  Beantwoorden
 8. Ik kwam bij Marc voor een Moxa behandeling. Ik heb totaal niks met accupentuur maar daar kom ik snel op terug. Marc heeft mij goed uitgelegd wat de behandeling doet en het is echt een wonder Onze kleine meid is met dag 3 gedraaid en dat met een groot kindje en al 35,5 week zwanger. Ik ben echt heel tevreden en zal Marc zeker aanbevelen aan meer zwangere vrouwen met het zelfde probleem. In de toekomst zie je mij wel terug maar dan voor een andere behandeling want ik kijk er nu echt anders tegen aan. Bedankt Marc ik ben je heel dankbaar.

  Beantwoorden

Plaats een reactie